Hof_van_hovenkamp_header3

Handen uit de mouwen voor herstel

Hof van Hovenkamp

Hof van Hovenkamp biedt diverse buitenactiviteiten aan die bijdragen aan herstel (bijvoorbeeld na een burn-out) of preventief zorgen voor meer balans en veerkracht. Alle activiteiten hebben een praktische insteek. Deelnemers steken de handen uit de mouwen, maar er is ook ruimte voor reflectie, ontmoeting en rust. Hallo Mondo ontwikkelde een optimistische huisstijl en website, waarin de natuur en de buitenactiviteiten samenkomen.

Hof_van_hovenkamp_logo3

Logo

Hof van Hovenkamp gaat uit van het principe dat deelnemers alles in huis hebben voor hun eigen herstel. Het typografische logo dat Hallo Mondo ontwierp, heeft eigenschappen die mooi passen bij dit principe.

De letters ogen kwetsbaar en fragiel, maar hebben een stevige basis. De onderdelen die samen een letter vormen, sluiten niet helemaal aan, maar ze zijn er wel bijna. Net als over de deelnemers aan de activiteiten zou je over deze letters kunnen zeggen dat ze ‘in opbouw zijn’. Er ontbreekt enkel een klein zetje of beetje hulp…

Hof_van_hovenkamp_foto2

Actief bezig zijn in de natuur draagt bij aan herstel

Hof_van_hovenkamp_waarden
Hof_van_hovenkamp_losee
Insta_HVH_collage

Beeldmateriaal

Hallo Mondo ontwikkelde een collage-stijl met fotografische onderdelen die iets vertellen over de buitenactiviteiten of een link hebben met de natuur. De collage-elementen binnen de huisstijl zorgen voor een unieke en herkenbare look&feel en een frisse uitstraling.

Hof_van_hovenkamp_website1
Hof_van_hovenkamp_website3

Eenvoudig aan te passen website

De door Hallo Mondo ontworpen website kan eenvoudig door Hof van Hovenkamp zelf worden aangepast of uitgebreid. Zo is de website future proof en kan deze meegroeien met de startende onderneming. Benieuwd? Bekijk ‘m hier.

Hof_van_hovenkamp_website2
Hof_van_hovenkamp_website5
Hof_van_hovenkamp_flyer

Vrolijke en informatieve flyers maken deelnemers enthousiast om mee te doen

Hof_van_hovenkamp_jaarverslag2
Hof_van_hovenkamp_jaarverslag1

Jaarverslag en vertaling social media

Als een huisstijl eenmaal is ontwikkeld, kunnen er makkelijk aanvullende uitingen in dezelfde stijl worden gemaakt. Zoals een jaarverslag. Om het jaarverslag van Hof van Hovenkamp onder de aandacht te brengen, maakte Hallo Mondo twee teaser-afbeeldingen. Omdat keuze fijn is, werden meerdere opties uitgewerkt.

Hof_van_hovenkamp_foto3

Op zoek naar een huisstijl? Neem gerust contact op als je meer wil weten over de ontwikkeling van een identiteit voor een project of onderneming

Volgende

HM_BVLF_cover22ecm

Van Leer Foundation

Een sterke start voor alle jonge kinderen

Bekijk