HM_instituut-voor-faalkunde_header

Minder perfectie, meer faalplezier

Instituut voor Faalkunde

Een Instituut voor Faalkunde? Jazeker! Oprichter Remko van der Drift bouwt met passie aan een faalkundige samenleving. Waarin mensen imperfecties van zichzelf en anderen aanvaarden, open zijn over hun mislukkingen en hun fouten benutten voor een mooiere wereld. Remko geeft trainingen, spreekt voor groepen en schrijft boeken. Hallo Mondo probeerde de cover van zijn nieuwste boek te ontwerpen en maakte de huisstijl voor het instituut.

HM_instituut-voor-faalkunde_3boeken2

Het derde boek van Remko past bij eerdere boeken uit de serie

HM_instituut-voor-faalkunde_ipad

De juiste uitstraling

Voor de huisstijl en boeken wilde Remko geen standaard ‘zelfhulpboek’- of ‘management’-uitstraling. Zijn onderwerp is serieus, maar er mag ook gelachen worden. Daarom vroeg Hallo Mondo aan Carline Huge om illustraties te maken die dit onderstrepen. Met haar ogenschijnlijk knullige en imperfecte tekeningen raakte ze precies de juiste snaar. Daarom hebben haar illustraties een grote rol gekregen in zowel de huisstijl als de boeken.

HM_instituut-voor-faalkunde_sticker
HM_instituut-voor-faalkunde_probeersel
HM_instituut-voor-faalkunde_boek1

Probeer 'proberen' maar eens te verbeelden...

HM_instituut-voor-faalkunde_achter

... gelukkig 'probeert' Remko zelf ook maar wat in zijn boek

HM_instituut-voor-faalkunde_logo

Ontwerp voor het boek

Hallo Mondo maakte de huisstijl en de cover van het boek Proberen lukt altijd. Het binnenwerk is opgemaakt in het stramien dat Bianca Enthoven en Hallo Mondo voor een eerder boek van Remko ontwikkelden. Daardoor past het goed bij de andere boeken.

Volgende

HM_online-ontmoetingen_in-tablet

PAX

Online ontmoetingen met Syrische Nederlanders

Bekijk