WBA_header

Verandering stimuleren bij de meest invloedrijke bedrijven ter
wereld

World Benchmarking Alliance

World Benchmarking Alliance (WBA) ontwikkelt benchmarks om de 2.000 meest invloedrijke bedrijven ter wereld te rangschikken op basis van hun bijdrage aan de Sustainable Development Goals (SDG’s). De benchmarks zorgen ervoor dat bedrijven zich verbeteren waar dit nodig is. Hallo Mondo helpt WBA regelmatig om complexe onderzoeksresultaten te vertalen naar overzichtelijke infographics. Daarnaast maakte Hallo Mondo de afgelopen jaren o.a. rapporten, een digitaal magazine en jaarverslagen voor deze impactvolle organisatie.

WBA_infographic

Infographics

Als een benchmark online wordt gepubliceerd, worden er altijd een aantal hoofdbevindingen uitgelicht. Hallo Mondo visualiseerde voor diverse benchmarks overzichtelijke infographics.

WBA_infographic-2
WBA_infographic-3

Jaarverslagen

De afgelopen twee jaar mocht Hallo Mondo het jaarverslag van WBA ontwerpen in de bestaande huisstijl. Afgelopen jaar is de layout is door Hallo Mondo vernieuwd. Het volledige jaarverslag van 2022 kan hier worden bekeken.

Jaarverslag
2022

Digitaal magazine

WBA kan niet bestaan zonder haar bondgenoten; de Allies. Deze vertegenwoordigen organisaties die op mondiaal, regionaal en lokaal niveau de vooruitgang op de SDG’s stimuleren. Hallo Mondo heeft het digitale magazine ontworpen met zes verhalen van bondgenoten. Het magazine laat zien hoe de Allies wereldwijd impact creëren.

WBA_alliance

Hallo Mondo
ontwerpt diverse uiting voor WBA

WBA_infographic-6
WBA_infographic-7

Meer weten over WBA?

Voor meer informatie over WBA kan je hier de website bekijken.

Volgende

HM_uitgaasterland_opener4

Eigen project / Uit Gaasterland

Upcycling van tweedehands textiel

Bekijk